BİLGİ İSTE

NEDEN MUST - GO?

HAKKIMIZDA

Kişiye Özel Eğitim Planlaması

Danışmanlarımız en uygun ülke, eğitim, fiyat ve konaklama için teklifler hazırlamakta ve öğrencilerimizle birlikte kişiye özel eğitim programı planlamaktadır.

Ücretsiz Danışmanlık

Öğrencilerimiz işlemlerin başlamasından okul kaydının yapılması, konaklama organizasyonlarının hazırlanmasına, vize danışmanlığına, oryantasyon programına kadar ücretsiz hizmet almaktırlar.

Sizi İyi Anlayan Danışmanlar

MUST-GO Yurtdışı Eğitim danışmanları, kendileri de yurtdışı eğitim süreçlerinden geçmiş ve yurtdışında belli süreler yaşamış olan kişilerdir. Ayrıca yılın belli dönemlerinde siz öğrencilerimize güncel bilgi ve kapsamlı hizmet verebilmek için yurtdışına seyahat etmekte ve bu seyahatler sırasında okulları ziyaret ederek öğrencilerimiz için en kaliteli ve rahat eğitim kurumlarını seçmektedirler.

14 Farklı Ülke ve Yüzlerce Okul Seçeneği

MUST-GO Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, İngiltere, Hollanda, İtalya, Fransa, Almanya, İspanya, Amerika, Malta, Macaristan, Yeni Zelanda,Kanada,İrlanda,Avusturalya ve Polonya'nın yanı sıra dünyanın birçok merkezinde eğitim almak isteyen öğrencilere yüzlerce okul seçeneği ile sadece Türkiye’de değil, öğrenim gördüğü süre içerisinde yurtdışında da danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.

Eğitimin Tüm süreçlerinden Tam Destek

MUST-GO ’nun danışmanlık anlayışı sadece Türkiye sınırları içerisinde ya da mesai saatlerine sığacak kadar limitli değildir. Öğrencilerimiz sürekli destek alabilme şansına sahiptirler.

Bizden Kareler