BİLGİ İSTE

ALMANYA’DA DİL EĞİTİMİ

DİL OKULLARI

Birçok kişi belki de farkında değildir ama Avrupa'da en fazla bilinen ve konuşulan dil Almanca'dır. Sadece bu özelliği bile Almanca dilini öğrenmek için önemli bir gerekçe iken, Almanya, Avusturya ve hatta potansiyel olarak bu dilin bilindiği Hollanda, Belçika, İsviçre gibi ülkelerle olan kültürel ve ticari ilişkilerimiz Almanca öğrenmenin önemini daha da vurgulamaktadır.

Almanya'da birçok farklı bölge ve şehirde dil okullarına devam edebilirsiniz. Genel amaçlı Almanca ya da akademik hazırlık kurslarına kayıt olarak hedefinize kısa sürede ulaşabileceksiniz. Berlin, Münih, Frankfurt gibi populer lokasyonlara farklı şehir seçenekleri de sunmaktayız.

Almanya dil okullarımızda dilerseniz standart eğitim olan haftalık 20 derslik programlara katılabilir ya da bunu daha yoğunlaştırarak 30 saate kadar çıkartabilirsiniz. Kurs süreniz ihtiyacınız ve bütçenize göre belirlenmektedir.

2 – 36 hafta arasında değişen sürelerle Almanca dil okullarında eğitim alabilirsiniz.

Konaklama çözümleri

Almanya'da dil eğitimi alırken konaklama ihtiyacınızı dilerseniz aile yanı konaklama dilerseniz de öğrenci yurtları ve anlaşmalı oteller ile karşılayabilirsiniz. Konaklama organizasyonunuzun tercihlerinize uygun biçimde yapılmasında Must-Go  size profesyonel destek veriyor.