BİLGİ İSTE

AVUSTRALYA’DA DİL EĞİTİMİ

DİL OKULLARI

Avustralya yaşam giderlerinin diğer ülkelere göre daha uygun olması, eğitim ücretlerinin düşüklüğü ve eğitim kalitesiyle son dönemde öğrencilerin ilgi gösterdiği ülkelerden biri haline gelmiştir. İngiliz kültürünün etkisi altında kalan fakat aldığı göçlerle pek çok ülkenin kültüründen etkilenen ve çok uluslu bir ülke haline gelen Avustralya halkı insana saygı konusunda hassastır. Bunun dolayısıyla Avustralya’ya öğrenim görmeye giden gençler; hiçbir ayrıma maruz kalmadan, en iyi şekilde ağırlanmaktadır. 

Dünya çapındaki eğitim kalitesinin yanı sıra yabancı öğrencilere sunduğu farklı coğrafyası ile de tercih edilen Avustralya; kitaplardan, filmlerden ve belgesellerden bilenen aborjin kabileleri, yağmur ormanları, egzotik canlılar, ödüllü mimari yapıları, Hint ve Büyük Okyanus’a olan kıyılarıyla öğrencilere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar. Avustralya, yüksek refah seviyesi ve düşük suç oranı da ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilecekleri bir ülkedir.

Genellikle kendisine yakın ülkeler olan Çin, Hindistan, Güney Kore, Tayland, Tayvanlı öğrencilerin tercih ettiği ülkeye son dönemde Türkiye’den de ilgi artmıştır.

Avusturalya Dil okuluna gelen öğrencilere haftalık 20 saat part-time çalışma izni veriliyor olması ülkeyi cazip kılmaktadır. Avustralya eğitim kalitesiyle dünya çapında saygı görmektedir. Eğitim kalitesi ve aynı zamanda ABD ve İngiltere’ye oranlar daha cazip eğitim ve yaşam ücretleriyle Avustralya; İngilizceyi yurtdışında öğrenmek isteyenler için karlı bir alternatif olmaktadır. Ülkede özellikle uzun dönem dil okulları oldukça düşük maliyetlidir.

Avustralya’da; Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Dil Sınavlarına Hazırlık, İş İngilizcesi, Mesleki İngilizce, Bire-bir İngilizce programlarına katılım gösterilebilmektedir. Must-Go Yurt Dışı Eğitim’in  deneyimli danışmanları öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda onlara en uygun kurs tipini önermektedir.

Ülkedeki eğitim kurumlarının tamamı ileri teknolojiyle donatılmış sınıflardan oluşur ve eğitmenler öğrencilerle birebir ilgilenmektedir. Dersliklerde verilen eğitimin yanı sıra ülkedeki ilgi çekici aktivite olanakları sayesinde öğrenciler eğlenirken, günlük hayatın içerisinde dili pratik yapma imkanı bulurlar. Eğitim kurumları derslerden arta kalan zamanlarda öğrencilere çok çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktivite imkanı sağlar. Doğa gezileri, dünyaca ünlü sanat ve kültür merkezi gezileri, yerel kültürleri tanıma gezileri, trekkingler, doğu yürüyüşleri eğitim kurumlarınca organize edilerek gençlerin Avustralya’da kaldıkları zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri hedeflenir.

Avustralya’da Konaklama

Ülkede kalınan süre zarfında öğrencilerin çeşitli konaklama alternatifleri vardır. Okul yurdu, özel yurtlar ve aile yanı konaklamalar öğrencilere konforlu ve eğlenceli bir konaklama sunar. Yurtların büyük çoğunluğu bir öğrencinin ihtiyacı olan tüm detayları içerisinde barındırmakta ve oldukça modern bir konaklama sunmaktadır. Must-Go Yurtdışı Eğitim olarak size ayrıntılı bilgi vermek adına bizimle iletişime geçebilir, Avustralya dil okulları, Avustralya dil okulu fiyatları, Avustralya'da öğrenci yaşamı, Avustralya vize işlemleri gibi birçok konuda bizden destek alabilirsiniz.